Despre companie

Istoria noastră

Casa de comerț " Tagaer "— companie de lenjerie intimă care oferă o gamă largă de produse de la mai multe branduri renumite.
Compania a fost fondată în anul 1995, iar în 1999 constituirea acesteia a fost definitivată prin înregistrarea oficială a brandului TAGAER.
Din momentul creării și până în prezent «TAGAER SRL» se specializează pe importul și comercializarea lenjeriei, hainelor și accesorii. Activitatea companiei este orientată spre studierea liniei de design și perfecționarea tehnologiilor producătorilor de lenjerie.

Produsele noastre

În anul 2003 «TAGAER SRL» devine distribuitorul brandului "MILAVITSA", iar în 2012 compania obține statutul de reprezentant regional al brandului "MILAVITSA" în Moldova.
În 2003 «TAGAER SRL» și-a concentrat activitatea pe introducerea pe piața ciorăpăriei pentru femei, bărbați și copii a mărcii „Conte”, iar din 2005 este reprezentantul exclusiv al brandului în Moldova.
Bazându-se pe cei trei piloni „Calitate-Preț-Alegere”, „TAGAER SRL” s-a impus pe piața lenjeriei prin reputația sa, satisfăcând cererea chiar și a celor mai perfecționiste femei: de la elegante managere de birou, până la fashionistele strălucitoare și creative.

Fabricat in Moldova - Ajoure Collection

Colecția Ajoure este un brand tânăr autohton care oferă un sortiment
bogat de haine pentru casă confortabile, elegante și de o calitate înaltă
pentru somn și relaxare.
Datorită originalității, calității și confortului, colecția Ajoure se dezvoltă
dinamic și câștigă cu încredere încrederea și loialitatea unui public
larg pe piața Republicii Moldova și peste hotarele ei.

 

Producerea

Echipa de designeri abordează creativ dezvoltarea noilor modele, ținând cont de cele mai noi tendințe ale modei.
În arsenalul designerilor există un număr mare de print-uri originale cu drepturi de autor, ceea ce face ca fiecare produs
să fie unic în felul său. Accentul se pune pe țesăturile naturale care sunt de înaltă calitate și plăcute la atingere - mătase,
bumbac, catifea, cașmir. Majoritatea colecțiilor fac parte din segmentul Premium și de cele mai multe ori sun din mătase,
ceea ce face din pijamalele obișnuite de acasă o piesă vestimentară exclusivă.