Despre companie

Istoria noastră

Casa de comerț " Tagaer "— companie de lenjerie intimă care oferă o gamă largă de produse de la mai multe branduri renumite.
Compania fost fondată în anul 1995, iar în 1999 constiuirea acesteia a fost definitivată prin înregistrarea oficială a brandului TAGAER.
Din momentul creării și până în prezent «TAGAER SRL» se specializează pe importul și comercializarea lenjeriei pentru dame. Activitatea companiei este orientată spre studierea liniei de design și perfecționarea tehnologiilor producătorilor de lenjerie.

Produsele noastre

În anul 2003 «TAGAER SRL» devine distribuitorul brandului "MILAVITSA", iar în 2012 compania obține statutul de reprezentant regional al brandului "MILAVITSA" în Moldova.
În 2003 «TAGAER SRL» și-a concentrat activitatea pe introducerea pe piața ciorăpăriei pentru femei, bărbați și copii a mărcii „Conte Spa”, iar din 2005 este reprezentantul exclusiv al brandului în Moldova.
Bazându-se pe cei trei piloni „Calitate-Preț-Alegere”, „TAGAER SRL” s-a impus pe piața lenjeriei prin reputația sa, satisfăcând cererea chiar și a celor mai perfecționiste femei: de la elegante managere de birou, până la fashionistele strălucitoare și creative.

Clienții noștri

După ce am studiat cu atenție cererea consumatorilor, am creat imaginea perfectă a clientei «TAGAER SRL» - Femeia care iubește viața! Este poziția abordată de toate femeile moderne: independentă, activă din punct de vedere social și exigentă. A învățat să distingă calitatea, îi cunoaște valoarea, iubește confortul și nu acceptă compromisuri.
Un stil excelent nu are vârstă – acesta este credo-ul companiei încă de la începutul existenței sale.

Echipa noastră

Întotdeauna încercăm să învățăm de la cei mai buni profesioniști oferind servicii și produse de cea mai înaltă calitate! Avem o echipă de oameni care cred în capacitățile sale. Fiecare angajat se dezvoltă și învață constant în cadrul companiei. Tindem la mai mult și obținem rezultate înalte.